1. Definities

1.1 Algemeen

Kels Who Else
Eenmanszaak
contact@kelswhoelse.be
Ondernemingsnummer: BE0739.929.064

Deze webshop wordt beheerd door Kels Who Else. De referenties ‘verkoper, wij, we, ons, onze, Kels Who Else’ verwijzen telkens naar Kels Who Else, het bedrijf dat geregistreerd staat in België met als officiële website www.kelswhoelse.be.

1.2 Customer/klant

Verwijst naar de persoon of het bedrijf waarnaar dit document geadresseerd is.

1.3 Webshop/website

Verwijst naar kelswhoelse.be.

1.4 Order/bestelling

Verwijst naar de inzending van een bestelling voor producten op deze webshop door de customer/klant.

2. Levering

2.1 Algemeen

De levering van een bestelling duurt normaal 1 tot 7 dagen na verzendbevestiging. Let op, de levertermijn kan afwijken door feestdagen, vakanties, stakingen of andere evenementen. In geen enkel geval is Kels Who Else verantwoordelijk voor een vertraging. Mocht dat toch gebeuren, proberen we onze klanten op de hoogte te houden via email of een ander kanaal. 

2.2 Leveringsopties

Kels Who Else levert, voorlopig, enkel in België. De opties van levering onderscheiden wij in 2 gebieden:

1° Gemeentes met de postcode: 9100, 9111 en 9170:

  • De bestelling wordt persoonlijk afgeleverd op een afgesproken moment. De kost van deze leveringsoptie is altijd €2, ongeacht de bestelling.
  • De bestelling kan afgehaald worden in ons afhaalpunt: Blue Sky Sarah Nys, Breedstraat 11 9100 Sint-Niklaas. Wanneer u voor deze optie kiest, zal u een email ontvangen wanneer uw order klaar staat om afgehaald te worden. Deze optie is gratis.

2° Alle gemeentes in België, behalve 9100, 9111 en 9170

  • De bestelling wordt bezorgd door Bpost. Wanneer u voor deze optie kiest, zal u een email ontvangen wanneer uw order verzonden is. De kost van deze optie is €4,60, ongeacht de bestelling.
  • De bestelling kan afgehaald worden in ons afhaalpunt: Blue Sky Sarah Nys, Breedstraat 11 9100 Sint-Niklaas. Wanneer u voor deze optie kiest, zal u een email ontvangen wanneer uw order klaar staat om afgehaald te worden. Deze optie is gratis.

3. Betaling

Alle betalingen die u doet op www.kelswhoelse.be zijn beveiligd. Er is geen btw in de prijs gerekend en deze wordt achteraf ook niet toegevoegd. De prijs van het product zoals weergegeven is de volledige prijs excl. verzendkosten. Die verzendkosten worden toegevoegd op de ‘Afrekenpagina’.

3.1 Betalingsopties

Wij bieden de volgende betalingsopties aan:

  • Overschrijving. Wij vragen u vriendelijk om de overschrijving binnen de 24 uur uit te voeren. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat we uw bestelling opzij kunnen houden.
  • Bancontact.
  • Creditcard. Als u jonger ben dan 18 jaar, dient u uw ouders voor aankoop op de hoogte te brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een terugbetaling op basis van deze reden.

4. Schade

Kels Who Else is niet verantwoordelijk voor schade aan de producten tijdens het transport. Wanneer u twijfels heeft over inhoudelijke fouten, kan u altijd contact opnemen met contact@kelswhoelse.be en kunnen we samen naar het mogelijke probleem kijken. Wij bij Kels Who Else vinden het dan ook zeer belangrijk dat het product in goede en correcte staat is.

5. Herroepingsrecht

Ook bij Kels Who Else heeft u recht op een herroeping. Indien u een aankoop deed bij ons en u bedenkt, kan u tot 14 dagen na aankoop contact met ons opnemen voor een herroeping. Daarvoor stuurt u een email naar: contact@kelswhoelse.be.

Vanaf wij het product terug ontvangen, zal de aankoopprijs excl. de verzendkost terugbetaald worden.

Kels Who Else is niet verantwoordelijk voor de terugbetaling van de verzendkost bij een herroeping.

Wanneer u een bestelling wil herroepen moet het product in de originele verpakking teruggestuurd worden. Er mogen ook geen gebruikssporen zijn, geen pagina’s missen, niks beschreven zijn etc. Anders geldt uw herroepingsrecht niet.