ABOUT KELS

Hi there! Ik ben Kelsey, of liever Kels, het gezicht achter Kels Who Else. Geboren en getogen in een simpele stad genaamd Sint-Niklaas. Maar als student toch mijn weg naar Gent gevonden. Nu ben ik onlangs afgestudeerd, yes! Ik heb een Bachelor in Communicatiemanagement. Maar daar stopt het voor mij nog niet. Zo start ik aan mijn volgende opleiding: Master in de Communicatiewetenschappen. Als student heb ik het altijd super belangrijk gevonden om een goede planning te maken. Omdat het absoluut nodig was maar omdat ik het stiekem ook leuk vind en het me bovendien een motivatie boost geeft. En dat liefst van al in een agenda die nog eens pleasing for the eye is. 
 
Waarvoor kom ik met plezier uit mijn bed? American pancakes, latté's (zeker met hazelnoot), ijsjes en voor heel veel knuffels met mijn hondje, Beau. Oh ja, en reisjes naar Bali met mijn vriend. Verder voor wijntjes met borrelhapjes (of koffie's met chocolaatjes) met mijn vriendinnen. Eigenlijk altijd voor familie en vrienden, cliché, I know. 
 
En nu in 2020 ook met heel veel plezier elke dag voor Kels Who Else. Ik ben alvast super gemotiveerd om er iets moois van te maken en ik neem jullie met plezier mee op pad. Ik wil niet alleen mezelf maar vooral jou inspireren met Kels Who Else en elke dag dat duwtje geven richting het behalen van je doelen. 
  
Méér dan genoeg over mezelf. Veel plezier op Kels Who Else!
♡ Liefs, Kelsey